NIEUWS

Hier vindt u nieuws, over allerlei onderwerpen, uiteraard mbt de honden.

DONATIES 2023

Wij van Stichting SOS Helping Dogs hebben dit jaar veel donaties gedaan, voor de verschillende partijen. Wat fijn om deze mensen en dieren hiermee te kunnen helpen. Zeker met de winter die er nu aan komt.*500 euro - SOS RESCUE DOG CAMP*250 euro - SAFE A LIFE - GIVE LOVEHelaas hadden we dit jaar hoge dierenarts kosten. We hopen volgend jaar weer meer te kunnen doneren aan onze shelters.

Lees meer »

Deze kanjers komen naar Nederland!

Deze kanjers komen naar Nederland. Helaas worden er in Bulgarije steeds meer afstand gedaan van de Engelse en Franse Bulldog. Er worden geen stambomen meer afgegeven, dus voor de fokkers niet meer aantrekkelijk. Ze worden ingeslapen of bij asiels afgegeven. Ik draag deze honden een warm hart toe en waarom? Het zijn super leuke en lieve honden. Ook deze honden verdienen een heel goed huis, dus ik zal dus de komende tijd ook bulldoggen opvangen.

Lees meer »

Compilatie deel 2 (video)

Een compilatie van de meeste van onze honden die in het afgelopen jaar bij ons geadopteerd zijn. Ze hebben allemaal een ‘Forever home’ gekregen en kans op een betere toekomst. Mede dankzij het Rescue team in Bulgarije, alle adoptanten en onze organisatie hier in Nederland. Think adoption first!

Lees meer »

Leuke hondjes aangekomen!

Zeer sociale leuke honden aangekomen in Nederland.Ze kunnen allen samen met honden en kinderen, u kunt contact opnemen voor meer informatie:info@soshelpingdogs.com

Lees meer »

Fotowedstrijd

Deze lieve banjer heeft inmiddels haar prijs - een mooie handgemaakte halsband ontvangen. Eigenaresse Inge had meegedaan met de fotowedstrijd van SOS Helping Dogs en deze gewonnen. De kleuren van de halsband zijn Branch bruin, Olive drab, Moss & Goud, afgewerkt met een olijfkleurige Biothane adapter.

Lees meer »

Baasje Loki aan het woord…

Vandaag precies een jaar geleden mochten wij onze kleine knuffelbeer bij jullie meenemen. En wat een heerlijk jaar hebben we met hem achter de rug.De kleine knuffelbeer is inmiddels (bijna) uitgegroeid tot een grote vriendelijke reus die ontzettend beschermend is naar zijn gezin maar wel met iedereen vriendjes wil zijn.

Lees meer »

Baasje Pleun aan het woord…

BAASJE PLEUN AAN HET WOORD……..Lieve Jeroen en Lisette, Met veel liefde schrijf ik voor jullie een review. Inmiddels is het twee weken geleden dat ik Pleun bij jullie heb opgehaald. Wat maakt ze me gelukkig! Vanaf het begin heb ik al fijn contact met jullie gehad. Ik maakte met jullie een afspraak om naar de honden te komen kijken. Ik voelde me meteen heel erg welkom. Zo fijn ook dat ik na twee dagen nog even met mijn moeder en haar partner mocht komen kijken.

Lees meer »

Gastgezinnen gezocht!

MET SPOED - Gastgezinnen gezocht voor aantal weken .Er komen aanstaande vrijdag tien honden naar ons toe.Helaas kunnen we ze echt niet de aandacht geven die ze zo verdienen.

Lees meer »

Extra hulp voor Shelter!

Dit zijn de foto's die zijn gemaakt, onderweg naar OekraïneDeze hondjes komen uit een shelter uit Roemenië, zij vangen nu ook honden op uit Oekraïne. Wij van SOS Helping Dogs helpen daarom deze shelter omdat die nu op dit moment ook vol loopt met honden uit de Oekraïne

Lees meer »

Baasje Minoes aan het woord

We hadden een hondje gezien bij Verhuishonden en daar op gereageerd helaas was dat hondje al besproken .Lisette vertelde dat er eind van de maand juni hondjes binnen kwamen in het gezinshuis waaronder 3 puppies, zij (Lisette) liet een foto zien en ik was helemaal verkocht en heb haar snel gehaald, we werden echt heel open ontvangen en kregen alle tijd.Nu over toen Molly haar hadden we al, ze heet nu MinoesHet is een vrolijk en gek hondje, ze kan goed dansen en is heel ondeugend. Ze houdt van kussen van de stoel pikken en gaat er zelf op liggen, zakdoeken pikken is hobby.Ze gaat heel goed om met Tommie de kat, ook heel leuk om te pesten.Brutus onze ouwe bulldog van 9 jaar is haar beste maatje ze doen alles samen.We zijn blij dat we zo'n lief vrolijk hondje hebben mogen adopteren.

Lees meer »

Lieve mensen....

LIEVE MENSEN,We hadden deze week een nieuwsgierige adoptant.Ik liet alles trots zien, de hondenhuiskamer, het speelveld en natuurlijk de hondjes.

Lees meer »

Liefdevol mandje gevonden!

DEZE BANJERHeeft een nieuwe liefdevolle mandje gevonden, de medewerker die ons hielp namelijk, heeft deze boef in zijn hart gesloten en is zijn nieuwe baasje. Wij wensen jullie samen heel veel liefde en geluk toe.

Lees meer »

QR code

ONS YOU TUBE KANAALSinds kort heeft SOS Helping Dogs nu ook een You Tube kanaal. Deze kunt u o.a. vinden door de QR Code te scannen. Deze code vindt u op de Home pagina van deze website.  Het zou leuk zijn als u een bezoek brengt, er zijn al wat video’s te vinden en natuurlijk wordt dit nog verder aangevuld.

Lees meer »

Baasje Kosta (Locko) aan het woord

Hoi hoi, dit is hoe onze Kosta (voorheen Locko) er nu uit. Het is echt een ongelofelijke goedzak. Af en toe mag hij nog wel eens één van de katten plagen maar niet op een gemene manier. Hij is heel erg waaks en beschermt echt ons gezin tegen iedereen die binnen komt. Verder geeft hij heel duidelijk aan dat hij geaaid wil worden door zijn poot op je arm te leggen. Hij is super sociaal met andere honden. Hij ziet iedere hond die hij tegenkomt als een potentiële speelkameraad.

Lees meer »

De pups zijn er! (video)

PUPS ZIJN ER!De pups zijn net in Nederland en spelen al.Wat zijn ze speels en vrolijk maar natuurlijk ook moe…Voor de video: 2x klikken op play, onderin links naast het icoontje van Facebook kunt u deze video vergroten, door op dat icoontje te klikken.

Lees meer »

Kiko en zijn gewonnen halsband

KIKO EN ZIJN GEWONNEN HALSBAND!Deze leuk banjer heeft zijn prijs ontvangen, aangeboden door SOS Helping Dogs. Staat je goed hoor boef!!! Hartelijk dank voor het toesturen van deze mooie foto’s.

Lees meer »

Enka is inmiddels geadopteerd!

ENKA IN HET ZONNETJE - TER ADOPTIELieve mensen mijn naam is Enka, ik woonde ooit in het staats asiel in Bulgarije en ik ben 5 maanden oud. Lisette van SOS Helping Dogs en haar team zagen mij en besloten mij over te laten komen naar Nederland.

Lees meer »

Winnaar fotowedstrijd

De winnaar van onze fotowedstrijd is hondje Kiko, deze lieve banjer wint hiermee een mooie handgemaakte Paracord halsband van Collarfull Dogs. Zij maken halsbanden, lijnen, etc. en steunen hiermee een goed doel.

Lees meer »

En daar doe je het voor…

Kijk eens wat geweldig, deze pups werden toen gevonden in een doos onder een auto. Zo ziet u, het Rescuewerk werpt weer eens zijn vruchten af…zie hoe ze gegroeid zijn tot leuke pups!!

Lees meer »

Weten jullie nog?

WETEN JULLIE NOG?De hond die aan een touw lag en dat touw was ingegroeid in de nek van deze hond. Nou zie hier nu het resultaat!! Is ze niet opgeknapt? Ze heeft ook nog een operatie aan haar knie gehad en alles is gelukkig goed gekomen.

Lees meer »

Gefeliciteerd!!!!

Lieve Gabber, van harte Gefeliciteerd met je verjaardag, namens SOS Helping Dogs.Wat een vrolijke foto, hartelijk bedankt daarvoor!

Lees meer »

In Bulgarije!

Dit leuke teefje van ruim 1 jaar oud, komt naar Nederland volgende week. Het is een kruising Norfolk Terrier. Op dit moment zijn wij van SOS Helping Dogs in Bulgarije en daar zijn ook hele leuke pups, ook zij komen mee naar ons land. Voor een filmpje hiervan, zie onze Facebook pagina. https://www.facebook.com/soshelpingdogs/

Lees meer »

Weten jullie nog?

WETEN JULLIE NOG?Een aantal maanden geleden kregen we in opvang een ex-fokteefje Pekineesje. Ze was totaal verwaarloosd, kale borst, vreselijke vacht, intens verdrietige ogen, kapotte voetjes en ga zo maar door.

Lees meer »

Hulp gevraagd!!!!

Mede door de Corona is de financiele situatie bar slecht in Bulgarije. Met de winter in aantocht willen wij daarom een dringend beroep op u doen voor de honden daar.

Lees meer »

Baasje Pepper aan het woord (Kuki)

In april vielen we op Kuki, die we Pepper hebben genoemd. Een lief klein dapper hondje! Hij was toen even groot als ons hondje maar groeide als kool. Hij is nu, 5 maanden verder, heeeel groot, lief, dapper en een ontzettende puber. En nog niet uitgegroeid !

Lees meer »

Polly zoekt baasje!

POLLY IN HET ZONNETJE!Even extra aandacht voor dit leuke meisje. Polly is een Cocker Spaniel en in Bulgarije opgevangen door het Rescueteam, omdat haar baasje was overleden.

Lees meer »

Bruiloft en Harry was erbij!!

Kennen jullie hem nog? Harry onze vrolijke Cocker Spaniel... Hij is ondertussen geadopteerd en wat denk je? Hij viel met zijn neus in de boter, of eerder gezegd in de hondentaart. Want zijn lieve baasjes gingen trouwen en wel op 1 september 2021.Ook aan Harry is gedacht en meneertje kreeg een mooie stropdas om en mocht lekker genieten van de taartjes, die speciaal voor hem waren gemaakt.Wij wensen bij deze Kevin, Iris, Harry en hun katten, heel veel liefde en geluk samen!

Lees meer »

Fifi is bevallen!

FIFI - WETEN JULLIE NOG?………Weten jullie nog 17 juni - FIFI die gesteriliseerd zou worden in Bulgarije in ons bijzijn? Wat bleek ze was zwanger, ondertussen is zij bij ons bevallen van twee kleine meisjes. Zie hier op de foto, de twee kleine boefjes, 6 weekjes oud.

Lees meer »

Baasje Max (Barney) aan het woord

Hier een klein overzichtje van "Onze" Max (voorheen Barney)! Max woont inmiddels al weer een halfjaar bij ons in Gennep! Hij is natuurlijk niet meer weg te denken! In het begin was natuurlijk even wennen voor ons allemaal. Eten doet hij tegenwoordig super goed! Dagelijks lopen we vele kilometers! Helaas los lopen gaat echt niet, het is een echte jachthond. Maar in knuffelen is hij de beste! 

Lees meer »

Eerste Workshop een feit!

EERSTE WORKSHOPOnze eerste workshop was een feit, op zaterdag 1 mei werden er drie honden getrimd dit onder leiding van mevr. Edith van Toer, het was een enorm succes!U kunt zich via haar website, opgeven, leuk leerzaam en gezellig. https://www.hoetrimikmijneigenhond.nl/

Lees meer »

Workshop! Hoe trim ik mijn eigen hond

WORKSHOP ''Hoe Trim Ik Mijn Eigen Hond''Per 1 mei wordt er op de zaterdag bij Sos Helping Dogs een Trim Workshop gegeven. Met een kleine groep (max 3 honden) wordt er uitgelegd en geleerd hoe u zelf de hond kunt plukken, trimmen & knippen.

Lees meer »

GEZOCHT: Trimadres!

Wie kan onze stichting helpen hiermee? Graag zou ik bij iemand ervaring (stage) op willen doen in het trimmen/plukken, zodat ik zelf de adoptiehondjes die binnen komen, op professionele wijze hun vacht kan behandelen. De hondjes moeten er schoon & verzorgd uitzien, dat vinden wij erg belangrijk. Dus wilt u meehelpen, onze hondjes er zo goed mogelijk te uit laten zien, zodat zij een liefdevolle thuis krijgen, dan horen wij dat heel graag. Voor contact kunt u een email sturen. nb: uw link van de trimsalon zullen wij sowieso dan plaatsen op onze website. Alvast enorm bedankt namens de hondjes & ons! SOS Helping Dogs

Lees meer »

Baasje van Rose, aan het woord...

Kijk hier onze Rose. Altijd vrolijk en zin in een knuffel. Soms is ze ook wel een beetje koppig, maar haar vrolijke karakter voert altijd de boventoon. Toen we gingen kijken in Nieuw-Vennep, wisten we nog niet welke hond het voor ons zou worden. We kwamen binnen en het was binnen 10 seconden bekeken, Rose koos gewoon ons. Daar kwam geen andere hond meer tussen en zo kwam ze een paar dagen later bij ons in huis. Vooraf vonden we het best spannend hoe het zou gaan en of ze haar draai zou kunnen vinden bij ons. Maar het ging direct goed. Ze voelde zich al heel snel op haar gemak, vond alles leuk, liep goed aan de riem, bleek helemaal zindelijk en even alleen zijn was ook al snel geen enkel probleem. Bijna niet te geloven hoe soepel het is gegaan en nog steeds gaat. Dat hadden we niet durven hopen vooraf en zijn echt heel blij met haar, alsof ze hier al jaren is in plaats van een paar maanden. Wat je noemt een geslaagde adoptie 😊

Lees meer »