NIEUWS

Baasje Loki aan het woord…

Vandaag precies een jaar geleden mochten wij onze kleine knuffelbeer bij jullie meenemen. En wat een heerlijk jaar hebben we met hem achter de rug.De kleine knuffelbeer is inmiddels (bijna) uitgegroeid tot een grote vriendelijke reus die ontzettend beschermend is naar zijn gezin maar wel met iedereen vriendjes wil zijn.

Lees meer »

Baasje Pleun aan het woord…

BAASJE PLEUN AAN HET WOORD……..Lieve Jeroen en Lisette, Met veel liefde schrijf ik voor jullie een review. Inmiddels is het twee weken geleden dat ik Pleun bij jullie heb opgehaald. Wat maakt ze me gelukkig! Vanaf het begin heb ik al fijn contact met jullie gehad. Ik maakte met jullie een afspraak om naar de honden te komen kijken. Ik voelde me meteen heel erg welkom. Zo fijn ook dat ik na twee dagen nog even met mijn moeder en haar partner mocht komen kijken.

Lees meer »

Gastgezinnen gezocht!

MET SPOED - Gastgezinnen gezocht voor aantal weken .Er komen aanstaande vrijdag tien honden naar ons toe.Helaas kunnen we ze echt niet de aandacht geven die ze zo verdienen.

Lees meer »

Extra hulp voor Shelter!

Dit zijn de foto's die zijn gemaakt, onderweg naar OekraïneDeze hondjes komen uit een shelter uit Roemenië, zij vangen nu ook honden op uit Oekraïne. Wij van SOS Helping Dogs helpen daarom deze shelter omdat die nu op dit moment ook vol loopt met honden uit de Oekraïne

Lees meer »

Baasje Minoes aan het woord

We hadden een hondje gezien bij Verhuishonden en daar op gereageerd helaas was dat hondje al besproken .Lisette vertelde dat er eind van de maand juni hondjes binnen kwamen in het gezinshuis waaronder 3 puppies, zij (Lisette) liet een foto zien en ik was helemaal verkocht en heb haar snel gehaald, we werden echt heel open ontvangen en kregen alle tijd.Nu over toen Molly haar hadden we al, ze heet nu MinoesHet is een vrolijk en gek hondje, ze kan goed dansen en is heel ondeugend. Ze houdt van kussen van de stoel pikken en gaat er zelf op liggen, zakdoeken pikken is hobby.Ze gaat heel goed om met Tommie de kat, ook heel leuk om te pesten.Brutus onze ouwe bulldog van 9 jaar is haar beste maatje ze doen alles samen.We zijn blij dat we zo'n lief vrolijk hondje hebben mogen adopteren.

Lees meer »

Lieve mensen....

LIEVE MENSEN,We hadden deze week een nieuwsgierige adoptant.Ik liet alles trots zien, de hondenhuiskamer, het speelveld en natuurlijk de hondjes.

Lees meer »

Liefdevol mandje gevonden!

DEZE BANJERHeeft een nieuwe liefdevolle mandje gevonden, de medewerker die ons hielp namelijk, heeft deze boef in zijn hart gesloten en is zijn nieuwe baasje. Wij wensen jullie samen heel veel liefde en geluk toe.

Lees meer »