Baasje Max (Barney) aan het woord

Gepubliceerd op 24 juni 2021 om 13:49

MAX

Hier een klein overzichtje van "Onze" Max (voorheen Barney)! Max woont inmiddels al weer een halfjaar bij ons in Gennep! Hij is natuurlijk niet meer weg te denken! In het begin was natuurlijk even wennen voor ons allemaal. Eten doet hij tegenwoordig super goed! Dagelijks lopen we vele kilometers! Helaas los lopen gaat echt niet, het is een echte jachthond. Maar in knuffelen is hij de beste! 

Groetjes uit Gennep! Lambert, Nelly en een dikke knuffel van Max

Na een lange reis eindelijk aangekomen, werden wij gastvrij ontvangen. Bij binnenkomst kwam Max gelijk tegen ons aan staan.. als of het zo had moeten zijn... Onder genot van een kopje koffie even bij gekletst en een stukje gewandeld.

Het lastige was voor ons om al die andere honden achter te laten. Het liefst hadden we ze allemaal mee genomen. We hebben nog veel aan dat hondje met een oog moeten denken. Maar ja...soms moet je toch echt naar je verstand luisteren. 

We vonden het erg prettig dat je avonds nog even belde met de vraag hoe de reis is verlopen en dat we daarna nog een aantal keren contact hebben gehad. 👌🏻👌🏻👌🏻

Dus.. Bedankt voor alles!!!