Lieve mensen....

Gepubliceerd op 3 maart 2022 om 15:50

LIEVE MENSEN,
We hadden deze week een nieuwsgierige adoptant.Ik liet alles trots zien, de hondenhuiskamer, het speelveld en natuurlijk de hondjes.

Zij vond eigelijk dat de stichtingen verkapte hondenhandelaars zijn. Je snapt de toon was gezet en de betreffende adoptant is snel weggegaan.

EVEN DE FEITEN OP EEN RIJ...
Ruim een jaar geleden in een buitengebied gaan wonen om de stichting goed te huisvesten.Verblijven en hondenhuiskamer en speelveld laten maken.(dit heeft enorm veel geld gekost)Het transport naar Nederland, een transport waar we 100 procent achter staan, we maken er altijd filmpjes van.

De dierenartskosten (natuurlijk komt het voor dat een hond hier ziek wordt) En natuurlijk onze donaties naar de shelters die het zo hard nodig hebben.

We halen uit Duitsland pallets met vlees en geven dit aan shelters in Bulgarije etc. Zelfs geven we dit aan andere stichtingen die het verdelen naar Spanje en Roemenie.

Zo bouw je met elkaar wat op, nu zijn we volop bezig voor Oekraïne.

Andere stichtingen werken overigens met gastgezinnen, Sos Helping Dogs niet, alles is bij onze stichting aanwezig.

Dat het bij ons een zoete inval is met honden die een gouden mand zoekt, dat mag duidelijk zijn. Het is een komen en gaan.

Zolang het nodig is blijven we dit doen, maar handel? Men kan ons niet hard genoeg kwetsen!! De stichting begint om 7:00 uur tot 21:00 uur in de avond en dat 7 dagen in de week, alles zelf in beheer.

EN NU DIT BERICHT UIT BULGARIJE
Weer een schrijnend geval , een moeder EXPRES doodgereden lag bij de stoeprand, De moeder had pups net gekregen.

Gelukkig opgevangen door onze Rescue team in Bulgarije.Natuurlijk helpen we en zullen we voeding sturen. We zullen bijspringen zodat de hondjes daar in de opvang kunnen blijven.

Hopelijk kunnen ze over 4 maanden naar Nederland komen en ik zal voor hun naar passende mandjes zoeken.

En dit gaat maar door 7 dagen in de week 24 uur per dag, sommige mensen snappen dit niet.....