Er komen weer hondjes ter adoptie!

Gepubliceerd op 10 november 2023 om 14:57

Aanstaande zaterdag komen er weer diversen hondjes naar Nederland ter Adoptie!

TER ADOPTIE - GARY
Hij komt as zaterdag naar Nederland.

Deze Labradoodle reu is geboren in 2022. Verlegen, maar toch ook nieuwsgierig. Hij kwam als een van de eerste naar ons toe gelopen. Vindt wandelen in een rustige omgeving erg leuk. Speelt graag met water en houdt van rennen.

Het is een leuke, speelse & actieve hond zodra hij zich comfortabel voelt.

Wie geeft deze lieverd zijn liefdevolle mandje?

www.soshelpingdogs.com

TER ADOPTIE - MOUSE
Hij komt as zaterdag naar Nederland.

Dit is een reu van ongeveer 1 jaar oud. Speels, lief en dol op aandacht. Houdt ervan om met speelgoed te spelen en is dol op andere honden. Een beetje verlegen, maar geeft je al snel kusjes. Dol op eten! Ondanks dat hij een middelmaatje is, eet hij het liefst voor een hond van 60 kg.

Wie geeft deze lieverd zijn liefdevolle mandje?

www.soshelpingdogs.com

TER ADOPTIE - LULU
Zij komt as zaterdag naar Nederland.

Deze Labradoodle teef is van 2022. Erg schattig, lief & verlegen. Heeft wat tijd nodig om bij je te komen. Gaat bij nieuwe mensen stiekum van achteren snuffelen, maar als ze te snel bewegen dan schiet zij weg. Komt met wat tijd en liefde zeker goed.

Als ze comfortabel is, is ze erg grappig en heeft wel een beetje speelse brutaalheid. Echt zo een typische Poedel dametje, haha. Speelt graag met haar familieleden en speelgoed.

Wie geeft deze lieverd haar liefdevolle mandje?

www.soshelpingdogs.com

TER ADOPTIE - POPPY
Komt as zaterdag naar Nederland.

Poppy is een teef van 10-03-2020. Lief hondje en dol op eten en aandacht. Houdt wel van een wandelingetje, maar hoeftvan haar geen kilometers te zijn.

Zij is okay met andere honden, maar houdt wel van de wat rustigere honden. Hoeft van haar allemaal niet zo druk. Vindt het heerlijk om gewoon bij je te zijn en haarknuffels en aandacht te krijgen.

Wie geeft deze lieverd haar liefdevolle mandje?

www.soshelpingdogs.com

TER ADOPTIE - SPICEY & CHILLY
Zij komen as zaterdag naar Nederland.

SPICEY (de ruwharige) heeft een erg zacht karakter. Is in het begin verlegen naar nieuwe mensen toe. Maar is dol op aandacht dus leert nieuwe mensen vrij snel te vertrouwen. Als ze uit haar schulp is, is ze speels, grappig & knuffelig. Danst dan op haar achterpootjes voor aandacht en koekjes uiteraard. Vindt wandelen aan de lijn soms nog een beetje spannend. Is denken wij vriendelijk met de meeste honden, maar vindt ze in het begin soms even spannend.

CHILLY is haar zus. Maar zij heeft een pittig karakter. Ze is dol op mensen en daarom minder terughoudend naar mensen dan Spicey. Maar met andere honden is ze helaas niet vriendelijk. Ze zit samen met haar zus en daarmee is ze wel goed.

Wie geeft deze lieverds een liefdevolle mandje?

www.soshelpingdogs.com

TER ADOPTIE - APRIL
Zij komt as zaterdag naar Nederland.
Deze Labradoodle teef is de minst gereserveerde van het stel. Tuurlijk is ze in het begin een beetje verlegen, maar ze is zo dol op aandacht, dat ze dat al snel vergeet.

Ze is altijd aan het rond dansen en is erg enthousiast, als ze je ziet. Dol op aandacht en ze zit het liefst de hele dag op je schoot. Maar ook in je nek als het nodig is om aandacht te krijgen.

Speels, lief en een beetje ondeugend. Steelt graag het speelgoed van de andere Doodles en is denken wij de baas van de Doodle Family…hahaha. Ze hebben allemaal respect voor haar en luisteren ook goed naar haar.

Wie geeft deze lieverd, haar liefdevolle mandje?

(April is van 04-2022)

www.soshelpingdogs.com

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.