Baasje Kosta (Locko) aan het woord

Gepubliceerd op 29 januari 2022 om 07:45

Hoi hoi, dit is hoe onze Kosta (voorheen Locko) er nu uit. Het is echt een ongelofelijke goedzak. Af en toe mag hij nog wel eens één van de katten plagen maar niet op een gemene manier. Hij is heel erg waaks en beschermt echt ons gezin tegen iedereen die binnen komt. Verder geeft hij heel duidelijk aan dat hij geaaid wil worden door zijn poot op je arm te leggen. Hij is super sociaal met andere honden. Hij ziet iedere hond die hij tegenkomt als een potentiële speelkameraad.

Groetjes en een pootje van Kosta vanuit Hoofddorp.

Het is nu 10,5 maand geleden dat we Kosta (voorheen Locko) als pup uit Bulgarije geadopteerd hebben via de Stichting Soshelpingdogs. Wat zijn we ontzettend blij dat we dat gedaan hebben!! Kosta is van een mooie pup uitgegroeid tot een prachtige statige hond.

Het allerbelangrijkste is echter dat hij zo ontzettend lief is. Hij is in huis vrij rustig totdat er bezoek komt, dan beschermt hij echt ons gezin. Zodra hij weet dat het goed volk is, gaat hij weer rustig liggen.

Kosta wil graag geaaid worden, hetgeen hij goed weet aan te geven door één van zijn voorpoten op je arm te leggen. Hij is stapel op onze (al oudere kinderen) en hij speelt ook graag buiten met jongere kinderen uit de buurt.

Uitlaten is voor Kosta één groot feest. Iedere hond die hij tegenkomt wordt enthousiast door hem begroet en het liefst gaat hij dan ook nog met de hond spelen. Als hij los is met meerdere honden, is hij helemaal in zijn element.

Met onze andere oude hond (11,5 jaar) en de katten kan hij goed overweg. Hij accepteert dat onze andere hond de baas is en laat onze katten met rust op een klein plaagstootje na
Kortom Kosta is een fantastische hond en ik hoop dat we nog heel veel jaren van hem kunnen genieten!!