TER ADOPTIE

Voor meer informatie over onze  honden, neemt u dan contact met ons op.
U kunt de foto vergroten, door erop te klikken!


Wij waren onlangs weer in Bulgarije en zagen in een van onze contact shelters deze boefjes. Moeder is een mix Chihuahua en de vader een pincher. De eigenaar wilde de puppy’s niet. Wij hebben er 2 nog kunnen reserveren. Op 8 juli 2022 komen ze naar Nederland ter adoptie.

Tito

Ruffi

Micha

Een pup die geboren is in Bulgarije. Hij is daar opgegroeid tussen de honden en de vrijwilligers, daardoor is Tito heel sociaal. Tito is 5 maanden oud, leuk, speels en gek op aandacht.
CONTACT

Een 5 jarige Pekinees reutje. Is een enorme lieve knuffelaar. In Bulgarije wilde ze van hem af, men wilde hem niet meer uitlaten. Ruffi sloot zich steeds meer op in een donkere kamer. Toen men dreigde om Ruffi naar het Staatsasiel te brengen, heeft men ondanks de drukte bij de privé opvang besloten hem op te halen. Ruffi is een zeer lieve zachtaardige reutje.
CONTACT

Is een-teefje van 6/7 jaar oud. Door ernstige ziekte van de vorige eigenaar is Micha in het asiel beland. Ze redt zich daar aardig, maar wil dolgraag weer die knuffel en een eigen plekje. Micha is een zeer vriendelijke  en aanhankelijk hondje, rustig in huis.
CONTACT

 

Rocco

Is een 4 jarige reu, heeft altijd bij mensen gewoond. Maar is afgestaan door hun. Rocco is een zeer lieve en vrolijke jongen. Houdt van aandacht en is zeer lief van karakter.
CONTACT


Drago

Ira

Shmortzi

Is een reu van 11 maanden oud. Hij heeft een vrolijk karakter, is heel zachtaardig en aanhankelijk. En wat grappig is het lijkt of hij donkere wenkbrauwtjes heeft.
Geadopteerd

 Is een teefje van 8 maanden oud, Zij lag aan een ketting bij een gemeentewerf. Ze is daar weggehaald door ons Rescueteam. Ira is goedaardig en erg aanhankelijk.
Geadopteerd

Is een reu van 11 maanden oud. Erg sociaal en komt uit het staatsasiel, was daar afgegeven. Deze banjer woonde eerst in een appartement. De eigenaren gingen verhuizen naar een andere woning waar geen honden zijn toegestaan.
Geadopteerd

Ketty

Leah

Milo

Zij leefde bij een vrouw met psychische problemen. Ze lag daar aan de ketting. De hond is weggehaald. Kettyis een heel vrolijk hondje, erg aanhankelijk en speels. Zij is 11 maanden oud.
Geadopteerd

Zij is een teefje van 11 maanden oud. Deze lieverd is vier maanden geleden gedumpt voor een supermarkt. Leah is erg aanhankelijk, speels en lief.
Geadopteerd

Is een reu van ongeveer 3,5 jaar oud. Hij komt uit het staatsasiel, waar grote honden hem hadden gebeten. Hij is heel zachtaardig en houdt van aandacht.
Geadopteerd

KFC

Is een hond die wij zelf hebben gevonden bij een KFC restaurant. Hij liep daar bij een drukke weg en volgens de medewerkers had hij geen baas. Wij hebben hem meegenomen naar de shelter. KFC is een zeer zachtaardige reu, loopt goed aan de riem. Ook is hij erg aanhankelijk en ongeveer 9 maanden oud.
GeadopteerdWij bieden shelter extra hulp!

Deze hondjes komen uit een shelter uit Roemenië, zij vangen nu ook honden op uit Oekraïne. Wij van SOS Helping Dogs helpen daarom deze shelter omdat die nu op dit moment ook vol loopt met honden uit de Oekraïne

Browny

Dolly

Malia

Hij is 4-5 jaar oud en erg lief. Zijn hoogte is 35 cm. Gaat goed om met mensen, honden. Is gesteriliseerd en volledig gevaccineerd. Heeft ooit een gebroken poot gehad omdat hij door de eigenaar erg is geslagen. Maar is hieraan geopereerd dus dat is in orde nu.
Geadopteerd

Zij is ongeveer 1 jaar oud en erg lief en speels. Ze is een middelgrote hond ongeveer 37 - 40 cm, gesteriliseerd en heeft ook een volledige vaccinatie gekregen.
Geadopteerd

Zij is vriendjes met hond Malia. Ze is ongeveer 10 maanden oud en erg lief. Haar hoogte is ongeveer 40 cm. Ook gesteriliseerd en volledige vaccinatie gekregen.
Geadopteerd

Toni

Sky

Pamela

Hij is 7 maanden oud en een broertje van Tery. Hij hoogte is ongeveer 40 cm, (middelgroot) Erg lief en volledig gevaccineerd.
Geadopteerd

Hij is ongeveer 8 maanden oud en erg lief. Hij is nu ongeveer 40 cm. Volledig gevaccineerd en wordt (of is nu al) gesteriliseerd.
Geadopteerd

Zij is 2,5 jaar oud, erg lief gesteriliseerd en volledig gevaccineerd. Haar hoogte is 40 cm, zij kan goed omgaan met andere honden en is erg speels.
Geadopteerd

Tery

Frogy

Mister Gray

Hij is de broer van Toni en is ongeveer 7 maanden oud. Super lief en zijn hoogte is 40 cm. Ook hij is volledig gevaccineerd.
Geadopteerd

Hij is ongeveer 8 maanden oud, superlief en vriendelijk. Zijn hoogte is ongeveer 40 cm en is gesteriliseerd en ook volledig gevaccineerd.
Geadopteerd

Hij is 1,5 jaar oud en erg lief, hij houdt ervan om kusjes te geven. Hij gaat goed om met mensen en andere honden. Zijn hoogte is ongeveer 45 cm en is ook gesteriliseerd en volledig gevaccineerd.
Geadopteerd

Kelly


Zij is 2 jaar oud gesteriliseerd en volledig gevaccineerd. Zij is gevonden in de bossen. Ze was erg bang en heel mager. Ze is erg lief, vooral ook tegen mensen en andere honden. Haar hoogte is ongeveer 40 cm.
Geadopteerd


Ook deze leuke zes hondjes zijn Geadopteerd!

Bobby

Renzo

NIET BEKEND

Voor info neemt u dan contact met ons op.

Voor info neemt u dan contact met ons op.

Voor info neemt u dan contact met ons op.

Freddy

Kees

Daisy

Voor info neemt u dan contact met ons op.

Voor info neemt u dan contact met ons op.

Voor info neemt u dan contact met ons op.


DEZE DRIE PUPS…zijn inmiddels Geadopteerd
Komen naar Nederland, de moeder op de foto (hond in de sneeuw) is niet ter adoptie. De puppy’s blijven klein van formaat.

Op ons You Tube kanaal staat een filmpje van alle honden die op 22 februari naar Nederland komen. https://youtu.be/VuURYZ73Ock

www.soshelpingdogs.com


DEZE TWEE HONDJES zijn inmiddels GEADOPTEERD

Deze hondjes zijn op dit moment in Nederland en ter adoptie. Zij komen van stichting Animal Hope. De bruine hond is een reu van 5 jaar oud, beiden komen ook uit Bulgarije.


NAAR NEDERLAND….

Deze zijn inmiddels allen GEADOPTEERD

Klechka

Foxy

Ronnie

Roxy

Dell

Roshka


Al deze honden HIERONDER zijn gelukkig inmiddels GEADOPTEERD

MIKE

HALLO IK BEN MIKE!
Ik ben klein mannetje van 35 cm hoog, ik mag dan klein zijn, maar ik speel graag met grote honden hoor. Ik ben een mannetje, maar euhhh ik werd in Bulgarije naar de dierenarts gebracht en toen euhhh mistte ik mijn (Kerst) balletjes. Maar daar wil ik het liever niet over hebben…..

Ik kom uit Bulgarije waar ik bij een oude vrouw woonde, het baasje overleed en toen werd ik naar de opvang gebracht en later mocht ik naar Nederland.

Daar ben ik erg van geschrokken ik moest echt enorm bijkomen .
Het gaat nu steeds beter en voel me veilig bij mijn pleegbaasje. Dit heeft wel twee weken geduurd hoor, die vreemde taal en gewoontes.

Maar ik knuffel nu wat af bij mijn pleegbaasje en als ik lekker bij haar ligt dan ben ik de gelukkigste Mike ter wereld.

Nog steeds vindt ik vreemde mensen heel erg spannend, zeker als ze rechtop voor mij staan. Als ze rustig zitten kom ik wel., maar ik blijf wel op mijn hoede als ik ze niet ken.

Daarom wil mijn pleegbaasje een rustig huisje voor mijn zoeken, het liefst met een hondenmand erbij.

Een ouder echtpaar waar ik lekker bij kan kruipen en lekker tegenaan mag knuffelen, ik ben zindelijk en kan een paar uurtjes alleen zijn.

Mensen moeten wel geduld hebben en mij de tijd geven om je te vertrouwen.
Maar als het vertrouwen er is dan beloof ik dat ik enorm lief ben en je beste vriendje wordt.  GEADOPTEERD

Dikke knuffel Mike xxxx


CHERRY

POLLY

RITA

Cherry is een teefje van 2 jaar oud en leefde op een appartement. De eigenaren gaan naar Spanje emigreren. Zij kan met andere honden en met kinderen goed opschieten. Cherry is qua formaat, middelgroot. GEADOPTEERD

Polly is een Cocker Spaniel van 2 jaar oud. Deze hond is in het asiel terecht gekomen, haar baasje is overleden. Polly is qua formaat middelgroot, lief sociaal en kan met alle honden overweg.
GEADOPTEERD

Rita is een 1 jarig teefje, het is een pinscher mix, dus klein van formaat. Zij is gevonden op het dorpsplein met een ketting om haar hals. Ze is ondernemend, speels, en nieuwsgierig. Speelt graag met andere honden, katten onbekend. GEADOPTEERD


BAILY

Baily is een reutje van ongeveer 4,5 mnd. oud. Hij is afgestaan omdat er een baby op komst is. Hij leefde in huis. Baily is een pinscher mix, chocobruin van kleur. Het is een jong hondje die beweging nodig heeft. Hij is slim nieuwsgierig en speelt graag met alles en iedereen. GEADOPTEERD


MISCHO

Mischo is geschat op 5 jaar oud en is een reutje, mix Pekinees. Hij is door een fokker weggedaan en zo afgegeven. Hij was erg verwaarloosd, lange nagels, schurft en ondervoed. Ondertussen is hij sterkt genoeg weer om te reizen naar Nederland. We hopen ook voor deze iets oudere hond het gouden mandje te vinden. Deze hondjes kunnen wel 12 jaar of ouder worden, dus wie geeft deze jongen het goede leven, wat hij zo verdiend. GEADOPTEERD


Al deze honden HIERONDER zijn gelukkig inmiddels GEADOPTEERD!!

MALCO

Malco is een reu van 6 maanden oud.
Zijn moeder was een Jack Russel, zij is toen zwanger gevonden in een bos, en is daarna bevallen in het asiel.

Malco is in Bulgarije geadopteerd geweest maar werd terug gebracht naar het asiel. Ze vonden de hond, toch niet leuk genoeg. Hij is speels, energiek, vriendelijk en kan met alles overweg. GEADOPTEERD


RONNIE

Ronnie een reu van bijna 5 maanden. Hij liep met zijn moeder bij een klooster, waar hij bezoekers lastig viel voor eten. Ze zijn meegenomen door het Rescue Team en opgevangen. Ronnie is vriendelijk, sociaal, vrolijk, speels en erg ondernemend en kan met alles overweg. GEADOPTEERD


HARRIE

EDDY

MIRA

Een Cocker spaniël van 3 jaar oud. Zijn baasje vertrekt naar het buitenland, dit is de reden dat hij in de opvang is gekomen in Bulgarije bij ons Rescueteam. Harry kan met honden opschieten, katten is onbekend. Loopt goed mee aan de riem en is een sociale hond. Overigens is hij gecastreerd. GEADOPTEERD

Een Pekinees, van 4 jaar oud, uit dezelfde puppy schuur als waar Mira, (zie hiernaast) uitkomt. Eddy is een vriendelijke jongen en ook rustig van aard. Kan overweg met honden en katten. Deze kleine banjer is gecastreerd. GEADOPTEERD

Mira is een teefje van 3 jaar oud. Zij heeft als Fokteefje gediend in Bulgarije. Gelukkig opgevangen bij ons Rescueteam "Save a Life". Zij is zeer vriendelijk en kan met kinderen, honden en katten overweg. Ze zit momenteel wat slecht in haar vacht, maar krijgt daarvoor extra vitamines. GEADOPTEERD


NANCY

Zij komt aanstaande weekend naar ons toe, ze is 1 jaar oud en ze is gesteriliseerd. Op dit moment verblijft zij bij een pleeggezin. Zij gaat goed om met kinderen, andere honden en katten. GEADOPTEERD


BETTY

Dit is Betty, oftewel Van Gogh, zoals ze wel genoemd wordt. Ze is 2 a 3 jaar oud en is een Old German Shepard Dog en heeft maar een oor. Ze namen haar daar met haar drie pups van een Bulgaarse inwoner, die haar vasthield aan een twee meter ketting. Het is een fantastische hond en ze is erg vriendelijk met andere honden, mensen en katten. Ze is vol energie, nu ze vrij is van de ketting en heeft dus veel beweging nodig, ze is een erg lieve hond, en ze is gesteriliseerd. GEADOPTEERD


RITZ en RICKY

Deze twee zijn dikke vrienden, ze zijn allebei 2 jaar oud en gecastreerd. Ze zijn allebei op straat opgegroeid en zij hebben daar geprobeerd om ze samen te plaatsen, maar dat is tot nu toe nog niet gelukt. Waarschijnlijk zullen we ze dan uit elkaar moeten halen, maar onze voorkeur is eigenlijk om ze bij elkaar te houden. Ze zijn heel goed met kinderen en andere honden, of dat ook zo met katten is, is ons niet bekend, maar waarschijnlijk wel. GEADOPTEERD


Deze viervoeters hieronder, zijn momenteel ALLEMAAL GEADOPTEERD!!!!
Wij wensen de baasjes met hun hondjes heel veel geluk & plezier

MOEDERHOND is bij ons al in de opvang, de pups volgen as zondag en worden dan weer herenigd met haar. De honden komen uit Bulgarije.
(meer info volgt nog...) GEADOPTEERD

VAlJA

Valja is een teefje van 1,5 jaar oud, ze is angstig voor mannen en kruipt dan in haar mand en probeert zich zo onzichtbaar te maken, kost dus tijd om het vertrouwen te winnen. Voor "eigen" mensen is het een superhondje, voor vreemden argwanend. Ook dan wil zij zich verstoppen. Speelt heel graag met andere honden en is aanhankelijk tegen eigen familie. Het is een kleine banjer van 40 cm schofthoogte. GEADOPTEERD


LISBETH, ANITA, ERIKA & MIKAEL

Deze hondjes zijn allemaal gedumpt in het dorp Krivogastani. Twee keer per week is er een markt en iedereen die zijn hond niet meer wil, kan deze daar achter laten, zodat wij ze weer kunnen vinden. Lisbeth, Alina en Erika zijn allemaal van het zelfde nest. Mikael is al wat ouder en is geen familie van deze hondjes.

Lisbeth - kan geplaatst worden eventueel bij actieve mensen. GEADOPTEERD

Anita - kan in elk huis geplaatst worden, zolang ze maar lekker gekriebeld wordt op haar buikje GEADOPTEERD


Erika - plaatsen wij het liefst bij een vrouwelijke adoptant, iemand die aardig is en niet extreem actief. In vooral een rustig thuis. GEADOPTEERD

Mikael - plaatsen wij het liefst bij iemand die veel geduld heeft, met een rustig huis. GEADOPTEERD