Er zijn weer nieuwe hondjes - zie Binnenkort in NL!

TER ADOPTIE

Voor meer informatie over deze honden, neemt u dan contact met ons op.
U kunt de foto vergroten, door erop te klikken!

NANCY

Zij komt aanstaande weekend naar ons toe, ze is 1 jaar oud en ze is gesteriliseerd. Op dit moment verblijft zij bij een pleeggezin. Zij gaat goed om met kinderen, andere honden en katten.


BETTY

Dit is Betty, oftewel Van Gogh, zoals ze wel genoemd wordt. Ze is 2 a 3 jaar oud en is een Old German Shepard Dog en heeft maar een oor. Ze namen haar daar met haar drie pups van een Bulgaarse inwoner, die haar vasthield aan een twee meter ketting. Het is een fantastische hond en ze is erg vriendelijk met andere honden, mensen en katten. Ze is vol energie, nu ze vrij is van de ketting en heeft dus veel beweging nodig, ze is een erg lieve hond, en ze is gesteriliseerd.


RITZ en RICKY

Deze twee zijn dikke vrienden, ze zijn allebei 2 jaar oud en gecastreerd. Ze zijn allebei op straat opgegroeid en zij hebben daar geprobeerd om ze samen te plaatsen, maar dat is tot nu toe nog niet gelukt. Waarschijnlijk zullen we ze dan uit elkaar moeten halen, maar onze voorkeur is eigenlijk om ze bij elkaar te houden. Ze zijn heel goed met kinderen en andere honden, of dat ook zo met katten is, is ons niet bekend, maar waarschijnlijk wel.


Deze viervoeters hieronder, zijn momenteel ALLEMAAL GEADOPTEERD!!!!
Wij wensen de baasjes met hun hondjes heel veel geluk & plezier

MOEDERHOND is bij ons al in de opvang, de pups volgen as zondag en worden dan weer herenigd met haar. De honden komen uit Bulgarije.
(meer info volgt nog...) Geadopteerd

VAlJA

Valja is een teefje van 1,5 jaar oud, ze is angstig voor mannen en kruipt dan in haar mand en probeert zich zo onzichtbaar te maken, kost dus tijd om het vertrouwen te winnen. Voor "eigen" mensen is het een superhondje, voor vreemden argwanend. Ook dan wil zij zich verstoppen. Speelt heel graag met andere honden en is aanhankelijk tegen eigen familie. Het is een kleine banjer van 40 cm schofthoogte. Geadopteerd


LISBETH, ANITA, ERIKA & MIKAEL

Deze hondjes zijn allemaal gedumpt in het dorp Krivogastani. Twee keer per week is er een markt en iedereen die zijn hond niet meer wil, kan deze daar achter laten, zodat wij ze weer kunnen vinden. Lisbeth, Alina en Erika zijn allemaal van het zelfde nest. Mikael is al wat ouder en is geen familie van deze hondjes.

Lisbeth - kan geplaatst worden eventueel bij actieve mensen. Geadopteerd

Anita - kan in elk huis geplaatst worden, zolang ze maar lekker gekriebeld wordt op haar buikje Geadopteerd


Erika - plaatsen wij het liefst bij een vrouwelijke adoptant, iemand die aardig is en niet extreem actief. In vooral een rustig thuis. Geadopteerd

Mikael - plaatsen wij het liefst bij iemand die veel geduld heeft, met een rustig huis. Geadopteerd