TER ADOPTIE

Voor meer informatie over onze  honden, neemt u dan contact met ons op.
U kunt de foto vergroten, door erop te klikken!


TER ADOPTIE: JACK!
Een ontzettende leuke en lieve (niet al te grote) hond, geschikt voor een gezin.
CONTACT


BULGARIJE
Wij waren onlangs weer in Bulgarije en zagen in een van onze contact shelters deze boefjes. Moeder is een mix Chihuahua en de vader een Pincher. De eigenaar wilde de puppy’s niet. Wij hebben er 2 nog kunnen reserveren. Op 8 juli 2022 komen ze naar Nederland ter adoptie.
CONTACT

Tito

Ruffi

Micha

Rocco

Een pup die geboren is in Bulgarije. Hij is daar opgegroeid tussen de honden en de vrijwilligers, daardoor is Tito heel sociaal. Tito is 5 maanden oud, leuk, speels en gek op aandacht.
CONTACT

Een 5 jarige Pekinees reutje. Is een enorme lieve knuffelaar. In Bulgarije wilde ze van hem af, men wilde hem niet meer uitlaten. Ruffi sloot zich steeds meer op in een donkere kamer. Toen men dreigde om Ruffi naar het Staatsasiel te brengen, heeft men ondanks de drukte bij de privé opvang besloten hem op te halen. Ruffi is een zeer lieve zachtaardige reutje.
CONTACT

Is een-teefje van 6/7 jaar oud. Door ernstige ziekte van de vorige eigenaar is Micha in het asiel beland. Ze redt zich daar aardig, maar wil dolgraag weer die knuffel en een eigen plekje. Micha is een zeer vriendelijke  en aanhankelijk hondje, rustig in huis.
CONTACT

 

Is een 4 jarige reu, heeft altijd bij mensen gewoond. Maar is afgestaan door hun. Rocco is een zeer lieve en vrolijke jongen. Houdt van aandacht en is zeer lief van karakter.
CONTACT