DONATIE

Stichting SOS Helping Dogs is een organisatie die bestaat uit vrijwilligers. Wij maken geen winst, alles wat er aan donaties binnenkomt besteden wij aan de honden. Dit betekent oa het steriliseren van de hond, dierenartsbezoek (bijv. inenten) en natuurlijk zijn daar ook de transportkosten. Ook voeren wij daar de honden in de bergen en dat voer brengt ook kosten met zich mee, zij zijn afhankelijk van ons.

U begrijpt uw donatie is daarom heel erg nodig en zeer WELKOM!
Deze honden zijn afhankelijk van ons en hebben daarom alle hulp van ons nodig.

Doneren kunt u doen via, ons online formulier: Doneren


In Bulgarije zijn de winters koud. Momenteel is het er -13 graden. Het is zo belangrijk dat de honden er goed voedsel krijgen. SOS Helping Dogs zorgt dat er duizenden kilo’s hondenvoer naar Bulgarije gaan d.m.v sponsoring door onze organisatie. Om dit te ondersteunen zijn donaties altijd welkom. Een warm hart voor alle honden in de strenge vrieskou.


DONATIE GEGEVEN
Met trots vertellen wij, dat we Elena Todorova voor het asiel "Save a Life - Give Love" een donatie hebben gegeven van 500 euro

Ook hebben we een donatie overgemaakt van 500 euro naarAdelina Aleksandrova voor het asielDogs from the Adelina's SOS Rescue Dog Camp - Pernik

We hopen met deze donatie dat er veel honden medische hulp kunnen krijgen, dieren kunnen worden gesteriliseerd en goederen kunnen worden gekocht.