VIDEO'S

In Nieuw Vennep worden de honden uit Bulgarije liefdevol opgevangen door Lisette en Jeroen van de stichting SOS Helping Dogs. Hun leven staat in het teken van honden zien te redden uit erbarmelijke omstandigheden. Vanuit Nieuw Vennep worden de honden ter adoptie aangeboden. ‘Een geredde hond kan niet de wereld veranderen maar de wereld kan wel veranderen voor een geredde hond!’


Deze honden hebben een ‘for ever home’ gevonden en zijn liefdevol in huis genomen door adoptanten. Wij streven ernaar om steeds een goede match te maken tussen hond en adoptant.


In Bulgarije zijn de winters koud. Momenteel is het er -13 graden. Het is zo belangrijk dat de honden er goed voedsel krijgen. SOS Helping Dogs zorgt dat er duizenden kilo’s hondenvoer naar Bulgarije gaan d.m.v sponsoring door onze organisatie. Om dit te ondersteunen zijn donaties altijd welkom. Een warm hart voor alle honden in de strenge vrieskou.


De honden worden o.a. door rescueteams van straat gered. De eerste opvang is in shelters ter plaatse. Daar zijn de honden veilig. Wij gaan zelf ook met enige regelmaat kijken in de shelters.


Op 22 februari 2022 komen 5 honden naar ons toe, zij zijn ter beschikking voor adoptie.

Emma: ongeveer 1 jaar en 6 maanden. Zij heeft 1 oog verloren maar ziet prima. Lief en zachtaardig en kan goed met andere honden overweg.  

Sarah: 2 jaar. Middelmaat langhaar, heel rustig van aard. Naar vreemden afwachtend. Blaft niet en kan met alle honden overweg.

Drie puppy’s, leuke hondjes.

De moeder komt niet mee maar op de foto is te zien hoe de pups er later uit zouden kunnen zien.


Wij waren onlangs weer in Bulgarije en zagen in een van onze contact shelters deze boefjes. Moeder is een mix Chihuahua en de vader een pincher. De eigenaar wilde de puppy’s niet. Wij hebben er 2 nog kunnen reserveren. Op 8 juli 2022 komen ze naar Nederland ter adoptie.